EVENT: Carole Samaha en FNAÏRE naar Souk in Amsterdam

Niemand minder dan Carole Samaha komt naar Nederland. Op 1 en 2 mei treedt de Libanese zangeres op tijdens een nieuwe editie van Souk in het Concertgebouw te Amsterdam. Dat doet ze onder begeleiding van Symfonieorkest Holland Symfonia. Ook zijn er optredens van jazzpianist Michiel Borstlap en solisten van Het Nationale Ballet.

In bovenstaande playlist kan je alle hits van Carole Samaha nog eens checken. Welke is jouw favoriet?

En het blijft niet bij Carole Samaha! Na het concertgedeelte gaan de stoelen uit de zaal en gaat de avond over in een feest tot na middernacht, met o.a. live on stage de Marokkaanse rapformatie FNAÏRE. Daarnaast is er een Arabische markt met lekker eten, dans, poëzie en zijn er nog veel meer andere optredens.

Tijdens eerdere edities van Souk traden o.a. Mohamed Hamaki op (2008) en Asala (2013).